NYESTE
Født:
1979, Danmark.

Aske Munk-Jørgensen

Født i Århus. Han er kandidat i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.

I 2015 modtog han Slagtryks kvartalshonorar ved Lise Bach, det Kgl. Bibliotek, for kortprosateksten ”Typehusene glitrer i solskinnet”.

Bibliografi

2006  Pamela : sociologiske aspekter af den tidlige engelske roman, en case-study

2015  Den 3. bog om Satan: Kærlighedens væsen

2016  Åbne døre, lukkede døre (antologi)

2018  Retfærdig vold

2019  Et studie i ondskab (antologi)

2019  Gamle venner

2020  Sfærernes musik

 

Sfærernes musik af Aske Munk-Jørgensen

Sfærernes musik af Aske Munk-Jørgensen

af Jette S. F. Holstd. 25. november 2020
“Sfærernes musik” er Aske Munk-Jørgensens femte roman. Tidligere har han skrevet horror, krimi og noveller, men uanset form og genre har historierne ofte handlet om det at være menneske. Om valg i livet og hvordan de former os. Det er også tilfældet denne gang. Mark Matthew Pont fødes i Quebec, Canada, hvor faren arbejder som […]