NYESTE
Født:
1969, Danmark

Marie Louise Toksvig

Uddannet journalist 1995. Har arbejdet med TV og været ansat på Ekstra Bladet som redaktionsleder.

Bibliografi

2008  Magt

2014  Skat, spin og sladder

2015  Guldfuglen. I krig med AK81

2016  Undercover

2018  Rødder : en gangsters udvej

 

 

Rødder – en gangsters udvej af Marie Louise Toksvig

af nordstrandend. 11. februar 2019
Der findes et under-Danmark et sted derude – et sted, hvor små drenge vokser op og bliver kriminelle – et sted, hvor dagligdagen ligger fjernt fra Middelklassedanmark. Her voksede Nedim op og blev bandeleder. Nedim Yasar har fortalt sin usminkede historie til Marie Louise Toksvig, der har lavet en fin biografi om Nedims opvækst og […]

Guldfuglen. I krig med AK81 af Marie Louise Toksvig

af newyorkcitygirld. 20. juli 2016
Martin Fryd Petersen vokser op som enebarn i en middelklassefamilie, hvor enhver passer sit, og hvor man selvfølgelig holder sig på den rigtige side af loven. Hans forældre er ansvarsbevidste mennesker, der opdrager sønnen til at tage en uddannelse og til at kende forskel på rigtigt og forkert. Det ligger derfor ikke lige for, at […]