NYESTE

Mikael Josephsen

Mikael Josephsen, født 1961, debuterede som forfatter i 1998 med digtsamlingen Havet under huden.

Han har udgivet både prosa og lyrik, blandt andet den anmelderroste digtsamling KNÆK (Gyldendal, 2016).

Mikael Josephsen har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat og Danske Skønlitterære Forfatteres hæderspris.

I april 2021 er Mikael Josephsen klar med kollektivromanen de andre.

Kilde: Gyldendal.dk

Bibliografi

1998  Havet under huden (digte)

2005  Opløb

2010  Nedenunder

2016  Knæk (digte)

2018  Jeg er farmor (digte)

2019  Jubelidiot (digte)

2021  De andre

 

De andre af Mikael Josephsen

af newyorkcitygirld. 1. august 2021
Denne roman er beskrevet som en skæv og rå kollektivroman om et fællesskab på kanten af samfundet. En fortælling om hjemløshed, misbrug og vold, men også om de stærke venskaber der knyttes blandt hjemløse og andre på bunden af samfundet som mange måske ikke tænker så meget på i egen hverdag fordi man har sit […]