NYESTE
Født:
1987, Danmark

Bibliografi

2016  Autoritetskritikken : folkets og jordens kald

2019  Arbejdsretten : en decentralists beretninger

2020  Naturalisternes kamp

2021  Økodomstolen

2021  Sommerfugl

 

 

Sommerfugl af Leonard Mortensen og Mikkel Thelin Hauge

af Splintd. 6. november 2021
Ensom, Luder, Perker, Alkoholikeren med flere er alle titler på de små noveller der er i denne bog. Der er mange flere. Og alle har noget samfundskritisk og bevidst over sig. Vi møder de mørkere sider af livet. Dem der virkelig kæmper, dem der på overfladen har alt til at se pænt ud men som […]