NYESTE
Født:
1979, Norge

Kjersti Annesdatter Skomsvold

Norsk forfatter. Debuterede i 2009 med romanen “Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg“.

Bibliografi

2009  Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg

2012  Monstermenneske

2013  Litt trist matematikk* (digte)

2014  33

2015  Meg, meg, meg* (børnebog)

2019  Barnet

*ikke oversat til dansk

 

Barnet af Kjersti Annesdatter Skomsvold

af Anders Kousholtd. 8. juli 2019
Jeg havde høje forventninger til Barnet, forventninger om at finde glæde og genkendelse i velskrevne scener fra et liv med bøger og børn. Så meget desto større var min ærgrelse over ikke at være på bølgelængde med et værk, som jeg tværtimod fandt frustrerende på flere niveauer. Især er bogens første halvdel gennemstukket af klichéer. […]

Monstermenneske af Kjersti Annesdatter Skomsvold

af Ann-Charlotted. 6. marts 2017
Kjersti skriver for at blive et menneske! Nemlig det menneske, som slipper væk fra hende under hendes mangeårige sygdom, ME, kronisk træthedssyndrom. Det er syv angstfyldte år, hvor kæresten opgiver hende, og hvor der knapt er kræfter til at tage trappen fra kælderlejligheden i forældrenes hus og op til middagsbordet. Kjersti er 17 år, da hun […]

33 af Kjersti Annesdatter Skomsvold

af Splintd. 11. marts 2016
Bogen hedder “33”, jeg aner ikke hvorfor. Men vil tro det må være den alder vores hovedperson har? Bogen handler om en kvinde med en lungesygdom, der opfatter mange ting i verden og i livet negativt. Hun taler med en afdød og det fylder meget i hendes hverdag. Døden i det hele taget fylder meget […]