NYESTE
Født:
1961, Aarhus

Peter Øvig Knudsen

Dansk journalist, foredragsholder og forfatter

Bibliografi

1987 Er du da sindssyg

1995 Børn skal ikke lege under fuldmånen

1997  Min generation

1998 Passioner

2001 Efter drabet: beretninger om modstandskampens likvideringer

2003  Hilsen fra klovnen

2004 Birkedal

2007  Blekingegadebanden 1. Den danske celle

2007  Blekingegadebanden 1. Den danske celle

2008 Blekingegadebanden . Samlet udvidet udgave

2011 Hippie 1 – Tre år og 74 dage der forandrede Danmark

2012  Hippie 2 – Den sidste sommer

2019  Min mor var besat. Da jeg mødte depressionens dæmon

 

 

Min mor var besat af Peter Øvig Knudsen

af Christian Møgeltoftd. 6. marts 2021
Kære Peter Tak for en ualmindeligt vigtig, vedkommende og også virkelig spændende bog. “Min mor var besat” handler om invaliderende depression, først hos din mor Ellen, siden hos dig selv. Hudløst ærligt og i malende detaljer inviterer du læserne med ind i et levende mareridt, som er svært at begribe, hvis man ikke selv har […]

Min mor var besat. Da jeg mødte depressionens dæmon af Peter Øvig Knudsen

af newyorkcitygirld. 7. juli 2019
I 2016 døde Peter Øvig Knudsens mor. Selvsamme dag beslutter han sig for, at skrive en bog om hende og om hvordan det var at vokse op som søn af en mor, der var psykisk syg og led af kroniske depressioner. Moderen kan vel bedst betegnes som en blanding af en meget trist person og […]