NYESTE
Født:
Danmark

Sarah-Ann Hunt

Sarah-Ann Hunt er halvt dansk, halvt engelsk, har besøgt Jordens 7 kontinenter og rejst i mere end 45 forskellige lande verden over. Hun har rejst på mange måder, både alene og i grupper, som frivillig og volontør, gæst, langturssejler og sprogskoleelev, samt rejst privat og professionelt. Sarah har været rejseguide, vandreguide og researcher for flere danske og udenlandske rejsebureauer, heriblandt verdens største adventurefirma over en årrække. Hun har været husar ved Gardehusarregimentet, er skibsofficer hos Mærsk og er debuterende forfatter med sin første rejsebog ”YOLO” – You Only Live Once. Bogen er det første værk i en serie, da der endnu er mange rejseskildringer og røverhistorier at dele ud af.

Sarah er desuden uddannet juralog, yachtskipper, dykker og har tidligere haft eget kunstfirma med udstillinger af bl.a. oliemalerier, akvareller, graffiti og tegneserier.

 

Kilde: artebooking.dk

Bibliografi

2020  Yolo (rejseskildring)

 

YOLO – You Only Live Once af Sarah-Ann Hunt

af Tiad. 15. november 2020
Det eneste du kan købe, som beriger dig, er rejser. Det her er en enormt hyggelig bog at læse for en rejselysten sjæl som jeg. Det er som at sidde sammen med en god veninde og dele diverse rejseoplevelser over en god kop kaffe eller et glas vin. Sarah-Ann Hunt formår at skabe en personlig […]