NYESTE
Født:
1962, Danmark

Benn Q. Holm

Benn Quist Holm blev født på Frederiksberg. Bor i København.

Cand.phil i litteraturvidenskab. Arbejder også som journalist.

Læs mere her.

Bibliografi

1994  Til verdens ende

1995  Mørk

1997  Flugtens tid

1998  Hafnia punk

1999  Sommer

2000  Det seje sjak (børnebog) 

2002  Album

2003  Det seje sjak sover i timen (børnebog) 

2004  Frederik Wenzels rejse

2005  Den ukendte

2008  Københavns Mysterier

2011  Byen og øen

2014  Kille med mor til lagersalg (børnebog) 

2014  Manden i glasset

2016  De døde og de levende

2018  Asfalt og blomster

2021  Et stykke af tiden

 

Et stykke af tiden af Benn Q. Holm

af newyorkcitygirld. 25. august 2021
En af landets mest erfarne og etablerede forfattere hedder Benn Q. Holm og han har skrevet en længere række af romaner, blandt andet nyklassikeren “Hafnia punk” fra 1998 og murstensromanen “Album”, der også er blevet filmatiseret, eller rettere filmatiseret som en serie vist i TV. Nu er Q. Holm nedkommet med en ny roman, der […]

Asfalt og blomster af Benn Q. Holm

af newyorkcitygirld. 18. februar 2019
Benn Q. Holm har efterhånden bevist mange gange, at han er en af landets bedste, nulevende forfattere. Han har skrevet flere anmelderroste romaner og blandt andet fået filmatiseret mammutværket ”Album”, der blev vist som en mini-serie i TV for et par år siden. Tidligere i 2018 udkom så seneste skud på stammen på forlaget Lindhardt […]

De døde og de levende af Benn Q. Holm

af newyorkcitygirld. 12. april 2017
København 1943. Den jurastuderende Ebbe Høst og hans kæreste Karen, der også er jurastuderende, er gået ind i modstandsarbejdet. Lederen af deres gruppe – kaldet ”Herbert” – presser de unge mennesker til at påtage sig stadig farligere opgaver. En sen aftentime går det galt, da to af gruppens medlemmer bliver dræbt – og Ebbe tvinges […]

De døde og de levende af Benn Q. Holm

af Christian Møgeltoftd. 6. september 2016
Den starter fantastisk, “De døde og de levende”. Danmark under 2. Verdenskrig, Ebbe og Karen er jurastuderende og begge med i en modstandsgruppe, der skal forøve en sabotageaktion mod tyskerne. Et bilværksted ved Ryvangen sprænges i luften. Noget går galt, tyskerne dukker op alt for hurtigt, to bliver skudt, Ebbe må traumatiseret flygte til Sverige, […]

Mørk n Af Benn Q. Holm

af newyorkcitygirld. 6. juli 2015
København i 1990´erne. Adam Mørk er i midten af 30´erne og arbejder som journalist på Billed-Journalen, der er et sladderblad, som samler snavs og løgnehistorier om kendte mennesker og udgiver dette snavs i bladform, gerne krydret med pinlige eller misvisende billeder, der kan ødelægge ægteskaber. Adam Mørks nærmeste kollega er fotografen Nick, som nok er […]

Manden i glasset Af Benn Q. Holm

af newyorkcitygirld. 6. juli 2014
Giovanni Baltzer er midaldrende og kan se tilbage på et hæsblæsende liv. Dansk mor, som han stort set ikke har set i sit voksenliv, en italiensk far, som han ikke havde kontakt med i mere end 30 år, ingen nære venner og intet familieliv. Som ung mand studerer Baltzer i USA, et ophold der bliver […]