0 kommentarer

Mørkets skygger af Amelia Atwater-Rhodes

af d. 22. marts 2006
Info
 
Sideantal

190

Udgivet

2000

ISBN

87-623-0130-6

Originaltitel

Demon in my view

 

17-årige Jesicca skriver bøger om vampyrer og hekse. Hendes seneste bog “Tiger, tiger” er netop blevet udgivet, men ingen ved at hun er forfatteren, da hun udgiver den under pseudonymet Ash Night. Jesicca er nemlig ikke særlig populær i skolen, alle opfatter hende som underlig, og de undgår hende helst.
Men en dag starter der to nye elever i hendes klasse: Den lidt for venlige Caryn og den mystiske og tiltrækkende Alexander, der minder lidt for meget om skurken i hendes nyeste bog, nemlig den over 3000 år gamle vampyr, Aubrey!
Det viser sig også hurtigt af ingen af de to elever er, hvad de giver sig ud for at være. De får hende overbevidst om, at alt hvad hun skriver er sandt, og at de kæmper på hver deres side i en kamp, der har stået på i flere tusinde år: Kampen mellem vampyrer og hekse/vampyrjægere.
Jesicca må vælge side, men hvilken? Hvem af dem kan retfærdiggøre deres mord på henholdsvis almindelige mennesker og vampyrer?

Amelia Atwater-Rhodes har skrevet en fantastisk fortsætter til “I nattens skove”! Bogen er næsten umulig at lægge fra sig når man først er gået i gang, og den hjemsøger een længe efter at man er færdig. En bog der bare må læses!

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter