NYESTE
Født:
1947, Danmark

Lone Diana Jørgensen

Født i København. Forfatter, cand.mag. Debuterede som forfatter i 1985.

Bibliografi

1985  Ikke to i én stol! : en personlig beretning om min ufuldstændige barndom

1986  Da 7.a ville til Norge

1986  Svanedans

1988  Mig Maj

1989  Mistet mødom

1990  Fuldautomatiske kvinder

1991  Med mormor i månedsvis

1992  Æblet

1994  Hus forbi

1995  Marie på stenbroen
1996  Camilla & kærligheden

1997 Marie går skolevejen

1998  Matilde bader hos farmor og farfar

1998  Matilde går tur med farmor og farfar

1998  Matilde sover hos farmor og farfar

1998  Matilde spiser kage hos farmor og farfar

1998  Matildes farmor bliver væk

1998  Matildes farmor holder fest

1998  Marie ser land

1999  Kys mig, Camilla

2000  Kvindelig

2001  Matilde holder jul hos farmor og farfar

2001  Matilde leger tampen brænder med farmor

2001  Matilde og farmor har en aftale

2001  Matilde og farmor i parken

2001  Matilde og farmor på café

2001  Matilde spiser middag hos farmor og farfar

2001  Marie til søs

2002  Marie får luft

2003  Camillas kvababbelser

2004  I de voksnes rækker

2005  Kom så, Camilla

2005  Kram i krogene

2005  Er det så yndigt?

2007  Camilla og kæresten

2013  Beslut dig, Julie

2016  Kys

 

 

Kys af Lone Diana Jørgensen

af Splintd. 1. juli 2016
Vi møder Anna. Hun er 15 år gammel og går i skole. Hun har i den grad mulighed for at blive til noget for hun har evnerne med sig. Hendes mor har et hyr med hendes søstre der allerede har mere travlt med drenge og med graviditet og Anna klarer derfor en hel del ting […]