NYESTE

Karin Heurlin

Journalist og forfatter.

Bibliografi

2008 Lykke May Andersen : Mine 9 liv

2009  Ole Henriksen : Et ærligt liv

2011  Jan Fog : I første række : overklassen indefra

2011  Camilla Framnes : Hvis jeg kan, kan du også

2011  Hvornår er det min tur til at skrige? : da jeg blev mor for anden gang

2016  Clairvoyanten : mit liv som jeg ser det

2017  Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere

2020  Syv år efter

2020  Olgas hemmelige coronadagbog

 

Olgas hemmelige coronadagbog af Karin Heurlin

af Splintd. 15. august 2020
Det med at være ung og teenager og have søskende, gør det altså ikke nemmere når man så skal blive hjemme fra skole. Alt er lukket ned og ens mor render rundt i nattøj i flere dage. Men sådan er det altså for Olga og hvordan overlever man det når man gerne vil være bare […]

Syv år efter af Karin Heurlin

af Line Holm Andersend. 16. maj 2020
Da Mette flytter fra Jylland til Nordsjælland med sin mand Martin og deres to tvillinger, vendes hele deres liv på hovedet. For det første skal Martin arbejde hele tiden. For det andet er der menneskene, og det er nok den største omvæltning. Alle kvinderne er åleslanke og smukke. Tvillingernes klassekammerater er opkaldt efter krydderurter, og […]