NYESTE

Kristian Himmelstrup

M.A. fra University of Washington i skandinavisk litteratur og cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet.

Har undervist i kulturformidling, skrivekunst og dansk sprog og litteratur på sprogskoler i Københavnsområdet og Esbjerg, Askov Højskole og ved Københavns Universitet, University of Washington, University of Texas og Syddansk Universitet. Har desuden været kommunikationsmedarbejder på Carlsberg og været med til at arrangere kulturelle events i Seattle, Austin, Esbjerg og København.

Har, ud over artikler og kortere tekster, udgivet fagbøgerne En sejlbåd for vindstille (Museum Tusculanum Press 2014), Kulturformidling (Hans Reitzels Forlag 2013), Kulturens former og institutioner (Hans Reitzels Forlag 2004) og  Den udødelige soldat og jeg (Museum Tusculanum Press 2000).

Kilde: Forfatterens hjemmeside.

Bibliografi

2004  Dinosaurens sidste tango

2008  Putto

2009  Angelinas røv

2014  En sejlbåd for vindstille (biografi)

2016  Små skred (noveller)

 

Små skred af Kristian Himmelstrup

af Ulla Weishauptd. 27. juli 2016
Små skred er en lille let læselig samling på 30 sammenhængende noveller. De tager udgangspunkt i den glidebane af små handlinger, der bringer os mennesker langsomt ud over kant, fra at ville det gode til at blive egoistisk afstumpet og ondskabsfulde. En ændring der sker, så vi ikke selv mærker det, men pludselig agerer vi […]