NYESTE
Født:
1977, Danmark

A. Silvestri

Voksede op på Lolland, og trangen til at skrive afslørede sig allerede i en tidlig alder, hvor han fabrikerede egne rollespil og små magasiner. Da han var i midten af tyverne, tog han skrivningen mere alvorligt, og skrev i en periode på omkring fem år lyrik og kortprosa. For omkring et årti siden begyndte han at deltage i diverse novelle- og skrivekonkurrencer, og i 2008 medvirkede han i antologien, Lige under overfladen. Siden har han deltaget i næsten fyrre antologier, og har desuden haft tekster i blade, magasiner, festivalprogrammer og online. Skriver i alle genrer, de realistiske såvel som de fantastiske. Grunden til dette er først og fremmest at han ikke kan lade være, men i grunden ligger også en tanke om, at de fantastiske genrer (science fiction, horror, fantasy) på alle områder er de realistiskes ligeværdige, og ikke kun er rettet mod børn og unge.

Bibliografi

2010  Køtere dør om vinteren (noveller)

2011  Faderens sønner og andre SF noveller (noveller)

2011  Pandaemonium

2012  Optisk bedrag (noveller)

2014  Ambrosia/Live

2015  Kærlighedsfrugt

2015  Al kødets gang

2016  Sand og sten, stål og glas (noveller)

2017  Fast arbejde (noveller)

2017  Vintereventyr (novelle)

2018  Scener fra et parforhold

2018  FebruaryFiction (mikrofiction, sammen med A. Rune)

2018  King (børnebog)

2018  Slør

2018  Jeg ved godt, du er der (noveller)

2019  Et satans arbejde

2020  Tre

2020  Frygtelige fynske fortællinger (antologi)

2020  Næsten her (noveller)

2021  Vardekød

2022  1900 (antologi)

2022  Frygtelige fynske fortællinger 2 (antologi)

 

Frygtelige fynske fortællinger 2 af Maria Sofie Henriksen m.fl.

af Bjarne Jensend. 13. marts 2022
Frygtelige Fynske Fortællinger er tilbage med en efterfølger, denne gang med et lille benspænd, da novellerne skal indeholde elementer fra temaet, Alt godt fra havet. Det lykkes for rigtig mange, men i et par at historierne er der dog mangel på vand, hvis jeg ellers har været opmærksom nok. Men ligesom i 1900, som jeg […]

1900 – Et århundredes tusmørke af Thomas Strømsholt m.fl.

af Bjarne Jensend. 24. februar 2022
Jeg får læst en del indenfor gysergenren, alligevel dukker der hele tiden nye navne op, som jeg ikke har læst før. 1900 er en antologi sammensat af Henrik Harksen, hvor ti forfattere har skrevet en novelle fra hvert årti i det tyvende århundrede. Jeg kendte kun navne som Teddy Vork, Steen Langstrup og A. Silvestri, […]

Vardekød af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 12. december 2021
A. Silvestri har været en tur i Varde for at researche til sin 18. bog, Vardekød. Jeg tvivler på han nogensinde bliver inviteret tilbage for at få overrakt nøglerne til byen! En dreng dukker op på en vej udenfor Varde. Drivvåd og med øjne der reflekteres som sølvmønter, som kom han fra Styx, går han […]

Næsten her af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 4. december 2020
Begge mine døtre har uafhængigt af hinanden spurgt mig undrende, hvorfor jeg læser en bog med æbleskiver udenpå. På den måde er det en rigtig fin og interessant forside Søren Klok har kreeret, den vækker i hvert fald nysgerrigheden. Det er 14 unikke jordkloder, der hver især symboliserer en af de ligeså unikke historier i […]

Frygtelige fynske fortællinger af Anne-Mette Brandt m.fl.

af Bjarne Jensend. 29. november 2020
Det nystartede forlag Ildanach kommer rigtig godt fra start med novellesamlingen Frygtelige fynske fortællinger. Det er en sjælden god samling af underholdende historier indenfor horror/gyser genren. A. Silvestri kan nogen helt specielt med ord, så det er nok ikke helt tilfældigt, at hans historie, Havet sneen himlen, står tydeligst i erindringen, selvom det er første […]

Tre af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 13. april 2020
Emanuel Dunkeltier var for 20 år siden her og der og alle vegne. I TV, radio og alverdens pensumlister, og på alles læber, men først og fremmest var han forfatter, og hans hovedbudskab var enkelt: Verden er rædsel. Men så forsvandt han, indtil han en aften inviterer tre forfattere til sit hjem, der er en […]