NYESTE
Født:
1995, Danmark
Fotograf:
Lærke Posselt

Thomas Korsgaard

Vokset op i Skive området men bor nu i København. Student fra Ørestad Gymnasium.

Bibliografi

2015  Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav (biografi-ebog)

2017  Hvis der skulle komme et menneske forbi

2018  En dag vil vi grine af det

2019 Tyverier (noveller)

2020  Minimund (børnebog)

2021  Man skulle nok have været der

 

Man skulle nok have været der af Thomas Korsgaard

af newyorkcitygirld. 2. februar 2022
I 2017 debuterede den unge forfatter Thomas Korsgaard med romanen ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”, der er en autofiktiv roman om at vokse op i en fattig og dysfunktionel familie i udkandtsdanmark. Bogen var første del i en trilogi. Bogen høstede fine anmeldelser, ligeså gjorde anden del i trilogien, der udkom i 2018. […]

Minimund af Thomas Korsgaard og Frida Brygmann

af newyorkcitygirld. 17. juni 2020
Forfatteren Thomas Korsgaard brød for alvor igennem med to romaner, der handler om at vokse op i en dysfunktionel familie. En enkelt novellesamling er det også blevet til. Nu er han også debuteret som børnebogsforfatteren til bogen ”Minimund”, som han har skrevet sammen med Frida Brygmann. Bogens hovedperson er Sylvester, der har en mund så […]

Tyverier af Thomas Korsgaard

af newyorkcitygirld. 9. december 2019
I 2017 udkom Thomas Korsgaards første bog, en autofiktiv roman med titlen ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”. En fortælling om at vokse op i en dysfunktionel familie i udkantsdanmark – og et Underdanmark de fleste politikere helst benægter eksistensen af. Allerede året efter udkom efterfølgeren, der også er en autofiktiv roman, der er […]

En dag vil vi grine af det af Thomas Korsgaard

af Lars Poulsend. 13. august 2018
Jeg var vild med Thomas Korsgaards debutroman, “Hvis der skulle komme et menneske forbi”, og jeg er vild efterfølgeren, “En dag vil vi grine af det”. Persongalleriet er det samme som i forgængeren, og den familiemæssige deroute der begyndte i “Hvis der skulle komme et menneske forbi”, springer nu ud i fuldt flor. Tues (hovedperson […]

En dag vil vi grine af det af Thomas Korsgaard

af newyorkcitygirld. 7. juni 2018
I 2017 debuterede den unge forfatter Thomas Korsgaard med romanen ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”. Romanen handler om en opvækst i en dysfunktionel familie og er delvist baseret på forfatterens egen opvækst. Bogen høstede gode anmeldelser, blandt andet her på bogrummet.dk, så man sidder og tænker, at der er noget at leve op […]

Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard

af Lars Poulsend. 14. december 2017
Med en debut som “Hvis der skulle komme et menneske forbi”, er der vist ingen tvivl om at Thomas Korsgaard har sparket døren ind til en karriere som forfatter. De fleste debuterer uden at der er ret mange andre end familie og venner der opdager det, og så er der dem der som Korsgaard gør […]