NYESTE
Født:
1945, Frankrig

François Bourgeon

Født i Paris og uddannet glasmaler.

Bibliografi

1979  Pestfuglene

1980  Sneborgen

1980  Pigen i agterkahytten

1980  Fangeskibet

1981  Handelsstationen i Juda

1982  Slangetimen

1984  Sort som ibenholt

1986  Den søgrønne stad

1993  Trolddom i Tågeskoven

1993  SOnden og fOntænen

1997  De seks årstider på ilO

2005  Aïeïa fra Aldaal

2005  Af jern og blod

2007  Farverne på Marcade

2009  Barn af kaimantræet 1-2

2012  Tidskorridorerne

2014  Aldalaranns smukke daggry

 

Barn af kaimantræet 1-2 af François Bourgeon

af Bjarne Jensend. 19. april 2020
Da jeg for nyligt købte Barn af kaimantræet (den samlede udgave), kunne jeg ikke dy mig for at genlæse de første fem bind i serien, Vindens Passagerer, som François Bourgeon udgav i 1980-1984. Det er en perle i min samling, en utrolig smukt tegnet og fantastisk fortalt historie, genudgivet af Cobolt i en gigantisk samleudgave, […]