0 kommentarer

Pigen med majblomsterne af Karin Wahlberg

af d. 22. november 2007
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

448

Udgivet

2007

ISBN

978-87-7604-143-4

Originaltitel

Flickan med majblommorne

Udgave

2.udgave

 

I en vaskekælder bliver en ældre dame brutalt overfaldet, og politiet står nu overfor at skulle finde morderen. Beboerne i ejendommen bliver afhørt og flere har deres bud på hvem gerningsmanden kan være. Også kvindens slægtninge bliver forhørt og politiet fatter straks mistanke til kvindens søn, der ikke virker til at have helt rent mel i posen.

På samme tid som overfaldet sker, er en lille pige rundt i opgangen for at sælge majblomster, totalt uvidende om den forbrydelse der sker i kælderen få meter væk. Umiddelbart sker der ikke noget videre ved dette, men en dag kommer pigen ikke hjem fra skole, og spørgsmålet er derfor om hendes forsvinden har noget med overfaldet at gøre.

Superspændende plot der absolut konkurrerer med geniale krimiforfattere som Mari Jungstedt og Liza Marklund. Det at forbrydelsen sagtens kunne være foregået i virkeligheden og personerne er lette at identificere sig med, bevirker at man som læser for alvor kan sætte sig ind i de følelser og tanker, som forbrydelsen har fremkaldt. Jeg må dog komme med en advarsel, lad være med at gå i gang med bogen, hvis du ikke har god tid, for man slipper ikke inden den er læst færdig.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter