0 kommentarer

Lagt på is af Elle Kennedy

af d. 6. januar 2018
Info
 
Sideantal

300

Udgivet

2016

ISBN

9788702201840

Originaltitel

The Mistake på dansk ved Merete Rostrup Fleischer

 

Lagt på is er andet selvstændige bind i Off-Campus serien og er for dig, der kan lide kærlighed blandet med lidt erotik.

Bogen handler om Logan og Grace. Logan er tredjeårsstuderende og kan få alle de piger, han vil. Han spiller på skolens ishockeyhold og ville gerne spille professionelt, når han dimitterer. Desværre venter der ham et løfte og en ikke særlig spændende fremtid, på den anden side af dimissionen. Grace er førsteårsstuderende og lidt forsigtig. Hendes største anke er, at hun stadig er jomfru og endnu ikke har fået det ud af collegelivet, som hun regnede med. Da de to støder på hinanden, sker der en ændring med dem begge to, og snart er der kærlighed og drama i luften.

Jeg kunne godt lide første bog i serien og så frem til at læse bind to. Men jeg blev slemt skuffet. Bogen starter ud med kapitler om Logan, der jamrer sig over sin forelskelse i sin bedste vens kæreste, samtidig med at han scorer alle de piger, han vil. Og kapitlerne om Grace er ikke meget bedre. Hun jamrer sig over, at hun stadig er jomfru, fornuftig og ikke lever det vilde liv, hun forbinder med college, foruden at brokke sig lidt over sin bedste veninde, der til tider er selvisk. Som om, det ikke var nok, starter Logan og Graces romance ud med, at han farer vild på hendes kollegium og ender foran hendes dør, hvorefter hun lukker ham ind. De er totalt fremmede mennesker, der ender med at se film sammen på hendes computer og fjolle lidt rundt. Det hele virkede meget plat og nemt på mig, og det ødelagde oplevelsen.

Jeg håbede, at bogen ville blive bedre, og at karaktererne ville komme under huden på mig, som de gjorde i første bog. Det skete til dels. Logan er en kompleks og interessant karakter, til trods for hans ret vulgære sprog. Hans kærlighed til ishockey og hengivenhed til familien, blandet med den til hans venner, gjorde ham til en rund karakter og én, man levede sig ind i. Han var klart den mest udforskede af de to hovedpersoner i bogen, da man også fik viden om hans baggrund, problemer, og kom under huden på ham og ind i hans tankegang. Grace derimod virkede ligegyldig.

Jeg er virkelig skuffet over Lagt på is, som bestemt ikke har ændret på min opfattelse af kærlighedsromaner, der er en genre, jeg ikke er særlig vild med. Første bog i denne serie gjorde mig interesseret i at give genren en chance, så jeg regner med at læse serien færdig og prøve andre bøger. Jeg håber, de resterende bøger i serien er på niveau med bog et.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter