0 kommentarer

Artemis Fowl – evighedskoden af Eoin Colfer

af d. 23. januar 2005
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

308

Udgivet

2003

ISBN

87-11-13622-7

Originaltitel

Artemis Fowl - The Eternity Code

Udgave

2.udgave

 

Wow…denne bog ligger på højde med Harry Potter. Så er det sagt! Det er ikke til at komme uden om, at han, Eoin Colfer, har skabt en, om muligt, endnu bedre fortsættelse til de to andre bøger om Artemis.

Artemis’ far er på et hospital i Finland, og hans mor siger at Artemis er færdig med kriminelle anliggender. Det skaber en trang hos Artemis til at begå én sidste forbrydelse…bare denne sidste gang! Artemis har, ved hjælp af gammelt, stjålent fe-teknologi, skabt en supercomputer, som overgår alle andre systemer i resten af verden. Han vil trække penge ud af forretningsfolk, ved at holde sit produkt tilbage fra markedet nogle år endnu. Det skaber dog fatale problemer for både Artemis, Butler og ikke mindst…feerne!!

Eoin Colfer har endnu engang snydt mig, bedraget mig…med sin fantastiske 3’er i serien om Artemis Fowl. Jeg, en trofast Harry Potter- og Ringenes Herre-fan, troede aldrig muligt, at jeg skulle opleve en bog der bare kom i nærheden af de to ovennævnte bøger. Men…nå, det gjorde jeg så! Han har gjort mit liv rigere ved at få denne bog udgivet. Den er fantastisk. Denne bog er ikke til at spøge med…den er ekstrem, fantastisk, utrolig, unaturligt go’…sådan er det bare!

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter