0 kommentarer

Led ikke efter mig af Harlan Coben

af d. 21. september 2019
Info
 
Sideantal

359

Udgivet

2019

ISBN

9788712058434

Originaltitel

Run away på dansk ved Johnnie Mccoy

 

Led ikke efter mig er nyeste skud på stammen fra amerikanske Harlan Coben. Er du til masser af spænding, så er dette en bog for dig.

Romanen handler om Simon, hvis datter er stukket af hjemmefra. Selvom han har aftalt med sin kone, at der ikke er mere, de kan gøre, så kan Simon ikke bare lade hende være. Han må finde hende for enhver pris. Men tingene er ikke helt, som han troede, og snart er han viklet ind i en mørk hemmelighed, hvor spørgsmålet om liv og død hurtigt bliver aktuelt.

Coben har gjort det igen! Endnu engang har han skruet et ualmindeligt spændende plot sammen, hvor den ene overraskelse tager den anden. Han fanger læseren allerede fra første side og holder læseren fanget hele bogen igennem. Der er en god balance mellem spænding og en interessant karakterudvikling. Historien er medrivende, og man kommer under huden på de forskellige karakterer. Særligt Simon, der er yderst realistisk skildret. Specielt i forhold til, hvor langt han er villig til at gå for at finde sin datter igen.

Sproget er velskrevet og flydende, og de mange kapitler og skiftende synsvinkler væves på bedste vis ind i hinanden og fuldender plottet. Derudover er der gensyn med andre karakterer fra Cobens univers, hvilket er et fint element i hans bøger.

Da jeg først var gået i gang med Led ikke efter mig, havde jeg meget svært ved at lægge den fra mig, og jeg slugte den da også i løbet af kort tid. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af Harlan Cobens thrillers, og denne er so far den bedste, han endnu har skrevet. Derfor får den også 5 stjerner med på vejen fra mig.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter