0 kommentarer

Kamp til stregen af Elle Kennedy

af d. 15. januar 2018
Info
 
Sideantal

349

Udgivet

2017

ISBN

9788703076676

Originaltitel

The Goal på dansk ved Merete Rostrup Fleischer

 

Kamp til stregen er sidste bog i Off-Campus serien af Elle Kennedy og er for dig, der er vild med romantik.

Bogen handler om den sidste ishockeyspiller i serien, Tucker, og den fremtidige advokat Sabrina. Da Tucker møder Sabrina, er han sikker på, at hun er kvinden i hans liv, men Sabrina tror ikke på kærlighed og har da slet ikke tid til det med to jobs og studie, hvor hun knokler hårdt for at kravle op af den rendesten, hun er født i og komme på Harvard. Efter en enkelt nat sammen vender det op og ned på deres liv, for det viser sig, at Sabrina blev gravid.

Jeg er glad for, at jeg, til trods for min skepsis, valgte at læse serien færdig, for den her bog er langt bedre end de to før den. Den er ikke helt på niveau med første bog i serien, som jeg stadig betragter som den bedste, men den her er der næsten. Det skyldes, at der i Kamp til stregen faktisk er et indhold, og at den ikke kun handler om sex.

Tucker er helt igennem fantastisk. Han er så tålmodig og sød; en rigtig gentleman. Sabrina er en stærk kvinde, der arbejder hårdt for at blive advokat og kæmpe sig ud af sin baggrunds skygge og få et bedre liv. Hun er sarkastisk og viljestærk, og jeg ser hende som en af de mest interessante kvindelige karakterer i serien. Det er også hende, der udforskes mest i bogen, og den karakter man som læser kommer mest under huden på. Hun har mere dybde end Tucker og står skarpere som karakter, end han gør. Alligevel synes jeg, at begge karakterer er godt skildret og levende.

Som nævnt er der mere indhold i denne bog end de andre. Det skyldes, at der foregår meget mere end bare jagten på en kvinde og sex. Der er usikkerhed, skyld, humor, kærlighed, fordomme og meget mere, der gør det til et spændende og udviklende plot. Første halvdel af bogen er sideløbende med handlingen i Dømt ude, hvor vi hører om Tucker og Sabrinas møde og sidenhen graviditeten. Den handling er en smule langtrukken, og jeg ville hellere være startet, hvor bogen før sluttede; nemlig med graviditeten. Det er dog alligevel rart at få fortalt, hvordan de mødte hinanden, og hvordan det udviklede sig til en graviditet og et forhold. Da vi når frem dertil, sker der meget mere i plottet og med karaktererne, og det er her, bogens styrke er.

Grundet ovenstående giver jeg bogen 4 stjerner. At den ikke er helt på niveau med første bog i serien, der også fik 4 stjerner, skyldes, at Tucker er for perfekt. Jeg ville ønske, at han sagde fra eller gav udtryk for negative følelser eller meninger, i stedet for hele tiden at være den tålmodige fyr, der giver Sabrina plads.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter