0 kommentarer

De tre bukke bruse vender tilbage af Bjørn F. Rørvik

af d. 19. marts 2015
Info
 
Sideantal

44

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-3839-9

Originaltitel

Bukkene-Bruse vender tilbake

 

De tre bukke bruse overvejer, hvor de skal holde ferie i år. De mindste vil til udlandet, men den største synes det bliver for dyrt. Han vil hellere på sæteren, sådan som de plejer at gøre. De mindste synes det er kedeligt, men den største lokker dem med trolden og vafler, så det ender med at de tager afsted til sæteren. Men da de ankommer, venter dem der en overraskelse.

De tre bukke bruse er en ny fortolkning af det gamle eventyr, og det bliver man da også gjort opmærksom på i historien. Bogen er fyldt med mange sjove tegninger, som kunne se ud som om det er børn der har tegnet dem. Man kan bruge meget tid på at snakke om de ting man ser på billederne, fordi der sker så meget på hver side. Den er meget moderne i sin måde at fortælle på og det er med til at gøre, at det er en sjov bog at læse højt fra, og som man gerne vil læse igen og igen. Bogen fortæller også med et glimt i øjet, hvordan det er på et plejehjem og måske på den måde kan få taget noget af frygten, nogle børn kan have for et plejehjem.

En sjov og ny måde at fortælle de tre bukke bruse, som kan få både de små og de voksne til at grine. Jeg vil klart anbefale den til børn i børnehavealderen, de vil kunne grine rigtig meget af den og de vil især kunne forholde sig til sproget og ikke mindst tegningerne.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter