0 kommentarer

Brødre af blodet 2 – Krigstid af Eva Egeskjold

af d. 17. oktober 2016
Info
 
Sideantal

48
LIX: 16

Udgivet

2016

ISBN

978-87-996891-7-0

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Laust og Bjarke sidder ved deres lille bål og snakker om de mærkelige oplevelser, de har været vidner til. De har nu begge et ar i håndfladen. Et mystisk et af slagsen, som ser ud til at være mange år gammelt.

Pludselig kommer Laust’ far og hans mænd ridende. Til Bjarkes store overraskelse viser faren ingen lettelse over at se sønnen i live, kun skuffelse over at Laust ikke har nedlagt et bytte.

Bjarke går hjem til sin far, og beretter om de ting, der er hændt for Laust og ham. Faren lytter og supplerer, der hvor han kan.

Senere begynder de to drenge at træne med sværdet hver dag, i en nærtliggende lade. Det vedbliver dog at være en hemmelighed, for Laust tør ikke fortælle sin far, at han er blevet bedste venner med en fattig dreng. De to drenge bliver fortrolige og deler hemmeligheder, som deres utilfredshed med krigen, der har varet alt for længe. Men de skal passe på, man kan komme i fængsel for åbent at tale dårligt om kong Tyrians dispositioner.

Snart skal de to unge mænd i krig, for kong Tyrian mangler folk i krigen mod kong Balgar. En krig, der allerede har varet længe og kostet mange liv, især på Tyrians side.

Brødre af blodet 2 er ligesom Brøde af blodet 1 illustreret med smukke akvareller, der med deres drømmende udtryk leder tanken han på fantasy genren. Der er ikke som sådan mange fantasy elementer i bøgerne, men en del mystik omkring nogle af de karakterer, som vi endnu ikke har mødt in real life.

Hvis du har lyst til at læse serien så gør dig selv den tjeneste at begynde med etteren, det giver det bedste inblik i personerne og deres kampe.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter