0 kommentarer

Brødre af blodet 3 – Fenjans hule af Eva Egeskjold

af d. 17. oktober 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

978-87-996891-8-7

Udgave

1. udgave, 1. oplag
LIX: 16

 

Laust er blevet hentet og bragt til kongens borg. Alle landets mænd skal i krig. Nu. I borgen bliver Laust dog vidne til en mystisk hændelse, troldmanden Raik messer foran alle landets jarler, at der kun er én konge, kong Tyrian. Laust bliver opdaget og vil flygte, også fordi han nu fornæmmer, at der er noget helt galt med troldmanden og med den konge, som de alle kæmper for. Han løber – og ender i Raiks kammer.

Imens er Bjarke blevet sendt ud i skoven af sin far, der vil redde ham fra at skulle drage i krig. I skoven kommer han til at skamskyde et rådyr, og i jagten på at finde dyret og gøre en ende på dets lidelse bliver han ledt til den grotte, som han og Laust tidligere har været i. Dog venter der ham et noget uventet syn i hulen, en fortryllet person, Raiks bror, Fenjan.

Fenjan fortæller, at al den ulykke der hersker mellem de to kongers riger kunne være undgået, men at hans bror har sluttet sig til magiens mørke sige. Det nægter Fenjan dog stadig selv at gøre. Han fortæller også Bjarke at det nu er op til ham og Laust at bringe krigen til ophør, at ornen har mærket dem og valgt dem. Bjarke løber i gennem den sorte skov og tilbage for at fortælle faren, hvad der er sket. Men der venter to af kongens mænd!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter