0 kommentarer

Brødre af blodet 1 – Vildornen af Eva Egeskjold

af d. 17. oktober 2016
Info
 
Sideantal

48
LIX: 16

Udgivet

2016

ISBN

978-87-996891-6-3

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

I Brødre af blodet 1 møder vi Laust og Bjarke, to drenge på den samme alder, men fra vidt forskellige hjem.

Laust’ far er Jarl og er derfor en af kongens krigere. Derfor er Laust siden han var ganske lille blevet trænet i kamp. Til farens store ærgelse er Laust dog en svagpisser af en søn. Han kæmper som en tøs og han vil i virkeligheden helst ikke dræbe nogen. I et øjeblik af lidt mere end optimal frustration beslutter Laust’ far og Laust’ træner at sende ham ud i skoven med besked om ikke at vende hjem før end han egenhændigt har nedlagt et stykke vildt.

Bjarkes far er gammel og syg. Bjarke er derfor vant til at jage, han er nødt til at være den, der bringer føde hjem til familien. I dag er han flygtet ud i skoven efter atter at være blevet overfaldet af hans evige plageånder.

I skoven hører Bjarke pludselig menneskeskrig. Det er Laust, der er blevet overfaldet af en vildorne. Ornen får færten af Bjarke, skuler til ham og løber så ind i skoven. De to drenge må nu hjælpe hinanden derude i skoven, i det mærkeligste regnvejr de har oplevet. Ikke alene lugter regnen forkert, den er sort.

Brødre af blodet er en fantasy serie for børn. Den er godt skrevet, handlingsmættet og ledsaget af masser af beskrivelser af steder og personer.

Illustrationerne er lavet med akvarel og akvarellens udflydende og difuse udtryk bidrager i høj grad til den mystiske stemning, der er til stede allerede inden overnaturlige hændelser finder sted.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter