0 kommentarer

Vampyrjægernes klub af Lasse Bo Andersen

af d. 3. oktober 2018
Info
 
Sideantal

80

Udgivet

2018

ISBN

9788799995387

Udgave

1 udgave

 

Så er Lasse Bo Andersen  på banen igen med en helt ny trilogi. Første bog i R.I.P. serien hedder ‘Vampyrjægernes klub’, og de to næste ‘Den forsvundne Vampyr’ samt ‘Vampyrens kød og blod’, er lige på trapperne… og det er godt, for når man har læst ‘Vampyrjægernes klub’, kan det kun gå for hurtigt at komme i gang med fortsættelsen.

Rasmus der bor i den lille flække Krejlby, ser frem til en trist sommer. Hans bedste ven er taget på ferie, og selv hænger han på sin fætter Philip, der er på besøg. Men pludselig sker der noget i den lille by. Nogle håndværkere finder en gammel dagbog fra 1858 om et underligt mord, på kirkegården bliver en del grave udsat for hærværk, og Rasmus møder en fremmed dreng Bozidar som han aldrig har set før. Hænger tingene sammen…Philip og Rasmus beslutter sig for at finde ud af hvad der sker, og sammen tager de ud på kirkegården om aftenen. Men de er ikke alene, pludselig springer en skikkelse op foran dem og en heftig jagt begynder….

Skrivestilen er typisk Lasse Bo Andersen, fængende og man fornemmer hurtigt at det her udvikler sig til noget ikke helt ufarligt. Målgruppen er de 10-12 årige, men som højtlæsning fungerer den fint fra 9 års alderen, og som voksen kan man også godt føle sig underholdt. I starten af bogen er et fint lille kort over lokaliteterne, så det er nemt at følge med hvor tingene sker. Her i huset glæder vi os til at komme i gang med de to næste bøger.

 

Lån bogen på biblioteket

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter