0 kommentarer

Manden der ikke ringede af Rosie Walsh

af d. 5. oktober 2018
Info
 
Sideantal

376

Udgivet

2018

ISBN

978-87-02-25694-9

Originaltitel

The man who didn't call (oversat af Agnete Dorph Stjernfelt)

Udgave

1.

 

Efter det 17 år lange ægteskab med Reuben er afsluttet, er Sarah parat til at komme videre med sit liv. Og da hun møder Eddie virker han til at være svaret. Det tilfældige møde ved en vejside fører til en uge fyldt med lykke, romantik og kærlighed – Sarah kan næsten ikke begribe hvor heldig hun har været at møde Eddie.

Men de 7 dages lykke efterfølges af en rungende tavshed. De skilles, med løfter om snart at ses igen – men Sarah får efterfølgende ingen livstegn. Hun kæmper med at forstå det. Var det hele noget, hun bare havde bildt sig ind, og var Eddie slet ikke lige så vild med hende, som hun var med ham? Var der sket Eddie noget forfærdeligt? På trods af talrige opfordringer fra sine venner har Sarah helt utrolig svært ved at slippe tanken om Eddie – Hun har brug for at opklare hvad der er sket.

‘Manden der ikke ringede’ er velskrevet og langt mere uforudsigelig end man skulle tro. Et velkomponeret plot, der holder læseren fast og overrasker. Man oplever hvordan Sarah ændrer sig, som det at genfinde Eddie næsten bliver en slags besættelse, og det er et interessant møde med en persons desperate søgen efter svar.

Bogen er nem at lade sig indfange af; som læser overtager man Sarahs lyst til at vide mere og finde svar. Bogen bliver næsten en slags kærlighedsdetektivhistorie!

 

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter