0 kommentarer

Samtalerummet Af Roderick Anscombe

af d. 25. oktober 2014
Info
 
Sideantal

304

Udgivet

2008

ISBN

978-87-92121-67-7

Originaltitel

The interview room

 

Dette er en bog som jeg ikke i starten var sådan helt så begejstret for, til trods for at den lød spændende og også var og er velskrevet. Den er skrevet på en lidt speciel måde og jeg vil næsten sige det enten er en bog man med det samme har lyst til at læse videre i, eller helt lægge fra sig igen.

Den handler om en retspsykiater der får til opgave at vurdere en ung og rig mand som er tiltalt for forfølgelse/stalking af en kvindelig undervisningsassistent.

Craig er en stærk personlighed som tror at hans besættelse handler om ren og ægte kærlighed og da han ved hvor magtfuld hans familie er frygter han ikke udfaldet af en retssag. Retspsykiateren opdager hurtigt hvad Craig er for en type. Og da Craig får tingene skruet sådan sammen at alle beviser peger væk fra ham skal der handles.

Desværre tror retspsykiaterens omgivelser at det er ham som er blevet uligevægtig og de er tæt på at tiltale ham for mord. Han bliver selv opfattet som uligevægtig og paranoid fordi han åbenbart er den eneste der kan se hvad det er der foregår. Især fordi hans kone har en affære… Eller har hun…?

Der sker meget I bogen og der er mange detaljer at holde styr på. Det er ikke en bog jeg personligt fik det store ud af at læse, måske fordi jeg havde hørt mere og godt om den end hvad jeg selv fik ud af den. Men det til trods er den stadig fangende og kan godt anbefales hvis man er til lidt spænding.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter