0 kommentarer

Tænk – Jeg vandt! af Ole Stephensen

af d. 25. oktober 2014
Info
 
Sideantal

127

Udgivet

2014

 

Denne lille bog har Ole Stephensen skrevet.

Den er så hyggelig. Handler om nogen af dem der har vundet mange penge via lotto og et enkelt skrabelod. Det er i denne bog at du kan læse om bl.a. faderen der fortalte sine børn at han var blevet millionær gradvist ved at give dem bl.a. et par bundter penge men også nye telefoner og tablets. Og du kan læse små sjove noter om hvad folk godt kunne tænke sig hvis de gik hen og vandt en dag.

Den handler om de tanker og drømme man har inden man vinder og hvordan man rent faktisk gør efter man har vundet.

Sød og sjov bog som man har kunne få gratis i diverse butikker i anledning af lottos fødselsdag. Så et lidt anderledes koncept da det ikke er som en bog der normalt bliver udgivet og kan købes hos boghandleren.

Måske du har læst den? Nå men som en lille hyggebog er den ret god også fordi der er nogen flotte illustrationer i. Man glædes med dem der vinder og selv om man tænker at det kunne være fedt at vinde så bliver man ikke spor misundelig på dem der har vundet, for ja man kan tydeligt høre på folk at, jo, pengene har gjort livet nemmere, men der er sandelig også ting som bliver sværere når der først er flere penge på kontoen.
For eksempel sådan noget som hvem kan man reelt stole på, hvem tør man sige det til og mange bliver ligefrem i tvivl om hvad de rent faktisk skal gøre med så mange penge når først de har dem.

Man tror penge er lykken, men det er først når man har pengene man opdager at livet jo altså stadig går videre.

Men hyggelig lille bog som viser at penge kan gøre stor gavn.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter