0 kommentarer

Saga af Sussie Maria Pilegaard

af d. 1. oktober 2018
Info
 
Sideantal

394

Udgivet

2018

ISBN

978-87-93664-14-2

Udgave

1.

 

Saga er nervøs. Omverdenen fortæller hende, at det er helt normalt at være lidt nervøs og spændt når man står foran en forandring. Med vægt på, at hun da må være spændt – Et år i USA med manden Mike og deres fælles søn, det må da være drømmen. Alligevel har Saga ikke rigtig lyst til at tage flyet til USA og se på det hus, der det næste år skal være hendes hjem. Hun gøre det alligevel, og håber at turen kan være med til at bringe hende og Mike tættere på hinanden igen. Forholdet, der på overfladen virker velfungerende, er ikke helt så perfekt når det kommer til stykket.

Det er nemt at lade sig rive med ind i Sagas univers. På trods af bogen ikke er en gyser i ordets forstand, får man gang på gang lyst til at råbe til Saga, at hun skal vende om og stikke af. Man får indblik i det destruktive ægteskabelige forhold mellem Saga og Mike, og forholdets udvikling fra stormende forelskelse til et knap så velfungerende ægteskab 5 år senere.

Jeg synes, bogen var virkelig interessant; det tog mig ikke mange dage at læse mig igennem bogens knap 400 sider. Særligt synes jeg forfatteren formåede at skabe nogle stærke og troværdige personer, og både give et billede af personen i nutiden samt fortællinger fra fortiden, der har gjort dem til dem de er i dag.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter