0 kommentarer

Pigen med sne i håret af Ninni Schulman

af d. 2. marts 2013
Info
 
Sideantal

397

Udgivet

2012

ISBN

978-87-7108-612-6

Originaltitel

Flickan med snö i håret

 

En spændende og velskrevet krimi – en debut fra Ninni Schulman og første selvstændige krimi i serien om journalisten Magdalena Hansson.

Der er nok at vælge imellem af nordiske krimier, og “Pigen med sne i håret” er et ganske godt bekendtskab.

Sprogligt er bogen letflydende og helt nede på jorden, personerne er troværdige, og journalisten Magdalena sympatisk og så tilpas hverdagsagtigt, at man sagtens kan genkende hende i sin egen hverdag.
Efter en skilsmisse har Magdalene og hendes lille søn forladt Stockholm for at flytte tilbage til Magdalenes barndomsby i “udkantssverige”.

Magdalena har lagt et karrierejob som journalist bag sig og er blevet ansat på den lokale sprøjte, hvor hun har indstillet sig på at skrive om de små ting, der sker i lokalsamfundet.

En dag forsvinder den 16-årige Hedda sporløst og en ung anonym kvinde findes myrdet. Det lille samfund rystes og vi kommer tæt på hverdagen i mange af byens familier, der hver på sin måde rammes af de tragedier, der afsløres. Utroskab, kærlighed, teenagekonflikter og trafficking rystet sammen til en cocktail, hvor det først til allersidst afsløres, hvem der er de gode og hvem der er de onde.

Underholdende, velskrevet og medrivende.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter