0 kommentarer

Nattens grumme stjerner af Kjell Eriksson

af d. 22. januar 2010
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

349

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7955-601-0

Originaltitel

Nattens grymma stjärnor

 

Laura bor sammen med sin far Ulrik i et villakvarter i Uppsala. Moderen er forsvundet ud af familien mange år tidligere, så den mildest talt besynderlige Ulrik opfostrer datteren alene, med det resultat at hun bliver mindst lige så speciel som sin far. En dag er faderen imidlertid sporløst forsvundet.
Næsten samtidig findes to ældre enlige landmænd myrdet, og umiddelbart efter findes en hesteejer sparket ihjel af en hest. Kriminalinspektør Ann Lidell aner en sammenhæng imellem de tre dødsfald og den forsvundne Ulrik. De har dog tilsyneladende aldrig været i kontakt med hinanden eller haft fælles bekendte.
En del af politifolkene går efter et spor som peger mod terrorisme og et eventuelt attentat mod Dronning Silvia, som netop skal besøge Uppsala.
Ann Lidell ser imidlertid nogle helt andre sammenhænge, men hun undlader at fortælle kollegerne, hvad hun er i gang med, og hvor hun tager hen. Dette får katastrofale følger, da hun med et står overfor morderen.

Det er ikke den bedste bog fra Kjell Erikssons hånd. Jeg syntes den var lang tid om at fange min interesse. Den vinder dog ved nærmere bekendtskab, dvs. efterhånden som du får læst den.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter