0 kommentarer

Mange sære ting for af Svend Åge Madsen

af d. 22. januar 2010
Info
 
Sideantal

410

Udgivet

2009

ISBN

978-87-02-08254-8

 

Svend Åge Madsen er Svend Åge Madsen og tak for det.

Han er altid en fornøjelse at læse, og med romanen “Mange sære ting for” slår han blot dette fast endnu engang, og beviser samtidig at han kan skrive røven ud af bukserne (pardon my french) på stort set alle og enhver.

“Mange sære ting for” er en roman der skal læses med åbent sind, men gør man det, så ligger der en virkelig god og finurlig historie og venter. Men det kræver at man lader fantasien få frit løb.

Adam d`Eden, der er en verdenskendt dansk astronom, har opdaget to spejlplaneter der reflekterer jordens lys. Det særlige ved planeterne er at de reflekterer hvad der skete på jorden for to tusinde år siden, dvs. de viser Jesus fødsel og liv. Adam d`Eden har ikke bare set Jesus Kristus liv og levned, han har optaget det hele på videobånd.

Da Adam d`Eden findes spiddet på Århus Domkirke tager tingene virkelig fart. Alle er på den ene eller anden måde på jagt efter videobåndene. Alle vil kende sandheden. Viden er magt, men kan i de forkerte hænder også være katastrofal. Hvis Jesus Kristus ikke var guddommelig, hvad var han så – en almindelig fyr? Og hvordan vil det påvirke vores verden?

Som nævnt skal man lade fantasien få frit løb, men det er heller ikke svært. “Mange sære ting for” er en filosofisk spændingsroman, og så velskrevet og så forrygende at man nærmest umættelig æder sig gennem alle 411 sider.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter