0 kommentarer

Marionetdukken af Louis Klostergaard

af d. 27. juli 2016
Info
 
Sideantal

290

Udgivet

2016

ISBN

978-87-93046-46-7

Originaltitel

Marionetdukken

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Som jeg forstår det, er dette en toer, men den kan sagtens læses for sig selv, da det er en enkeltstående historie. Og da jeg alligevel ikke kender den første bog, så ved jeg ikke om den er nødvendig at kende. Jeg fik rigeligt ud af denne krimi.

Desværre fangede den ikke rigtig. Det var som om, det hele er set før. Som om man kender historien, der dog har nogle andre indgangsvinkler end de helt almindelige krimier, men alligevel ligner den for meget det, der ellers er på markedet.

Er man til en krimi som alligevel er ok svær at gennemskue, så er denne dog udmærket. Men den er ikke så svær at regne plottet ud på, som den kunne være.

Den handler om privatdetektiv Pieter. Han får en opgave af en alfons, der har mistet en af de kvinder, han har i sin flok. Hun er åbenbart blevet bortført, og nu skal Pieter finde ud af, hvad der er sket med hende…

Her er vold, spænding, prostitution, korrupte betjente og alt hvad der ellers kendetegner en krimi. Og det kan da godt holde en fanget, men det efterlader ikke det store indtryk, når man har læst bogen færdig.

Handlingen finder sted i Afrika og ikke alt er, som det skal være… men hvis det var, ville der jo heller ikke være en historie.

Jeg håber andre kan få mere ud af denne krimi, end jeg gjorde. Desværre er den ikke noget særligt i mine øjne. Eller måske skulle der bare have været mere kød på, før jeg havde fundet den rigtig god. Og det skal forstås på den måde, at jeg sagtens kan se at historien er velfortalt, men da jeg stadig sidder tilbage med en følelse af at have læst det hele før andre steder, så kan jeg desværre ikke give den flere stjerner.

Dog er sproget flydende og den er velskrevet, hvilket gør den nem at læse. Og jeg er sikker på forfatteren faktisk har fundet en genre, han brænder for, for man kan godt mærke, at bogen er skrevet med en passion for krimi!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter