0 kommentarer

I am Ozzy af John Michael Osbourne

af d. 26. marts 2015
Info
 
Sideantal

388

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7955-977-6

Originaltitel

I am Ozzy (engelsk)

 

Er man musikelsker så kan man nok ikke undgå at komme udenom denne herre. Hvad enten man hører hans musik eller ej så har de fleste hørt noget i radioen, set nogle af de tv-shows han har deltaget i eller om ikke andet stiftet bekendtskab med nogen af hans familiemedlemmer.
Her får du hans egen historie. Ozzy helt privat. Fra start til næsten slut… for slut er det jo ikke før han en dag ikke er her mere.

Han har haft et liv der både har budt på mange opture og mange nedture, især det sidste da afhængighed har fulgt med ham stort set altid. Hvis ikke det er alkohol, så er det stoffer og hvis ikke det er stoffer så er det alkohol. Alt har været prøvet og lidt til. Og på trods af han har været clean i perioder er han alligevel voldsomt præget af sit misbrug. Han har svært ved at huske tekster, han har mistet meget tidsfornemmelse og han ved godt selv han ikke altid har været den bedste far for sine børn. Men han er samtidig hudløst ærlig og skjuler ikke noget under gulvtæppet.

Det er på en og samme tid en bog der både er spændende og barsk. Man hører om hans opvækst, ungdom og voksenliv.

Og man får en fornemmelse af at denne person virkelig har meget at byde på selv den dag idag. Men man får også fornemmelsen af at medierne nogen gange har været uretfærdigt hårde ved ham og da han samtidig er en følsom type har det sat nogen spor at leve et liv i offentlighedens lys.

Jeg læste denne bog fordi jeg har stor respekt for at han har formået at skabe så meget musik og har været med til at holde mange ting igang ved hjælp af sin rigdom. Og jeg er kun glad for at have lært personen Ozzy bedre at kende.

Kan klart anbefale bogen, især, hvis man er fan af manden!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter