0 kommentarer

Mary, Mary af James Patterson

af d. 18. august 0201
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

312

Udgivet

2005

ISBN

0-7553-2303-3, 0-7553-2304-1

Originaltitel

Mary, Mary

 

Bogen lever slet ikke op til de flotte anmeldelser på bagsiden “Awesom” (Independent on Sunday), “Unputdownable” (The Times) 🙁

Faktisk oplevede jeg læseoplevelsen ligesom at cykle i første gear: man træder og træder, men kommer meget langsomt frem. Da bogen endelig begynder at rykke er man nået til sidste fjerdedel af bogen – og det er ikke godt nok.

En redaktør på avisen Los Angeles Times får en e-mail, der til mindste detalje beskriver et mord, der netop er fundet sted. E-mailen kommer fra Mary Smith – og snart efter følger flere mord og flere e-mails. Alle mord er begået på celebreties indenfor filmverdenen – og alle steder kredser Mary Smith om ofrenes børn, der nu efterlades moderløse.

Parallelt følger vi “The storyteller” = Mary Smith, før, under og efter mordene og de e-mails, der skal sendes til redaktøren.

FBI Agent Alex Cross sættes på sagen, og nu følger side op og side ned om hans private forhold, børn, ekshustu, kærester og hushjælp – det er ret irriterende, når man nu hellere vil læse om jagten på Mary Smith.

Da der endelig kommer lidt fart på cykelturen, om man så må sige, får historien et uventet tvist – der dog ikke kan redde den ellers tynde kop te.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter