0 kommentarer

Hvor der er hjerterum af Sarah Morgan

af d. 19. januar 2022
Info
 
Sideantal

400

Udgivet

2021

ISBN

9788771918700

Originaltitel

One more for Christmas (oversat af Lene Skovfogd Haagh)

Udgave

1.

 

De to søstre Samantha og Ella elsker julen. Faktisk er det deres ynglingshøjtid, og de gør alt hvad de kan for at gøre den magisk og fantastisk. Forventningerne til årets jul er derfor tårnhøje, og de glæder sig til at fejre den med Ellas mand og lille datter.

I modsætning til sine to døtre er Gayle ikke fan af julen. Den har ingen plads i hendes travle liv. Men en ulykke får alligevel Gayle til at genoverveje tingene. Hun rækker ud mod sine døtre, som hun ikke har set i 5 år – og mod alles forventning foreslår hun, at de fejrer julen sammen.

Ella og Samantha er ikke overbeviste om ideen – jul med deres mor? Alligevel lader de sig overbevise, for tænk om julen kunne være med til at genskabe et forhold til deres mor.

Hvor der er hjerterum er en hyggelig julebog om familierelationer, kærlighed og drømme. Den tager sin læser med på en magisk julerejse med rensdyr, snemænd og julebag, hvor alt kan ske. Og fordi stemningen er hyggelig, kan man som læser godt acceptere de til tider næsten lidt for store personlige udviklinger, som bogens personer gennemgår henover en jul. Julen gør tydeligvis underværker!

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter