0 kommentarer

Gun games af Faye Kellerman

af d. 21. maj 2013
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

375

Udgivet

2012

ISBN

978-0-06-206432-5, 978-0-06-212699-3

 

Dette er endnu en krimi med detektiv Peter Decker og hans kone Rina Lazarus.
Denne gang er det om hvad der synes at være to selvmord af to gymnasieelever på et privat gymnasium. Gregorys selvmord var uventet og hans mor beder PETER og hans team om at undersøge hvorfor. Myra begik også selvmord, men hun havde været deprimeret og i behandling i 3 år siden sin fars død.
Bogen beskriver, hvor svært det er at få oplysninger fra unge og teenagere som lever i deres egen verden med andre regler end de voksnes. Det hele belyses også ved at Peter og Rina har Gaby, 15 år, boende fordi hans far som er stor kriminel har forfulgt hans mor som flygtede til Indien med sin nye mand og baby. Gaby er et musikalsk geni – “taler bedre musik end sprog” han øver sig 6-10 timer i døgnet og venter på at blive optaget på Juilliard. Han er katolsk, Rina og Peter er jøder og overholder de jødiske påbud.
Gaby bliver forelsket i Yasmin som er persisk jøde fra en familie, der er meget traditionel og det kan hendes forældre ikke tolerere. Selvom Gaby lever med Peter og Rina så lykkes det ham at holde sin forelskelse hemmelig i adskillige måneder uden at det bliver opdaget.
Ved et tilfælde falder Gaby over den gruppe af elever som terroriserer skolen, en gruppe omkring den populære elev, Dylan. Administrationen ved selvfølgelig intet og vil ikke samarbejde om at løse problemerne.
Eleverne, som faktisk er store kriminelle bliver fanget, Dylan forsvinder og møder ikke op i retten, Menhan bliver taget under behandling af Gabys far.

Jeg kan godt lide disse bøger som har et godt plot, involverer hoved personerne som hele mennesker med familier, venner og omgivelser som i det rigtige liv.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter