0 kommentarer

Flugten fra klosteret af Lars-Henrik Olsen

af d. 28. december 2007
Info
 
Sideantal

446

Udgivet

2007

ISBN

978-87-626-0677-7

 

Den nysammenførte familie er overlykkelige for igen at have fundet hinanden. Kærligheden blomstrer mellem Fifas forældre, og Fifa selv nyder at have sin egen familie. Det hele går dog lidt for stærkt for hende, da Ligulf insisterer på, at de med det samme skal forlade klosteret. Livet udenfor klostrets trygge mure er en kæmpe omvæltning for pigen, som først skal til at lære verden rigtigt at kende, og samtidig skal hun undvære sin gode veninde Emma, som hun ikke engang fik taget afsked med.

Turold har løsladt Ligulf fra det fangenskab, som har berøvet ham friheden i årevis, og Ligulf kan forståeligt nok ikke vente med at komme væk derfra. Det viser sig at være et klogt træk, da han kort tid efter er i søgelyset og bliver skarpt forfulgt af biskoppens soldater. I nattens mulm og mørke må de derfor flygte, og det bliver en kamp for overlevelse.

“Flugten fra klosteret” fortsætter hvor “Dværgen fra Normandiet” slap, og har du læst den, skal du også unde dig selv denne afrunding på historien. Det er en dramatisk og fantastisk spændende fortælling om familiens farefulde rejse, hvor de må stjæle eller tigge for at få noget at spise og snige sig usete gennem skoven. Idyllisk er det langt fra. Venskab og kærlighed bliver der også plads til, da familien får et ekstra medlem, den unge knægt Tue som har mistet sin familie.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter