0 kommentarer

En kvinde går ind på en bar… af Helena S. Paige

af d. 8. september 2016
Info
 
Sideantal

256

Udgivet

2013

ISBN

978-87-11-37364-4

Originaltitel

A girl walks into a bar… - Oversat af Neel Rocco

Udgave

1. Udgave

 

En genre der er blevet særdeles populær indenfor de sidste par år, er erotikken. Denne bog er også indenfor denne genre men adskiller sig således, at læseren selv bestemmer handlingen, hvilket gør denne bog mere humoristisk og underholdende. Læseren bliver præsenteret for en række scenarier, som alle fører til en helt speciel erotisk situation, der afhænger af de valg, som læseren foretager.

Historien starter med en kvinde, der skal mødes med sin veninde i byen, men veninden ender med at brænde hende af. Den kvindelige hovedperson i bogen omtales “du”, som gør historien og valgene mere levende for læseren. Bogen har flere forskellige vinkler på, hvordan din aften skal udvikle sig, og derfor kan denne bog læses flere gange.

Jeg synes, at det var en anderledes måde at læse en roman på og samtidig en sjov oplevelse, hvor man selv er med til at præge handlingens forløb. På grund af de forskellige valg i handlingen, krævede det, at man bladrede rundt i bogen fra side til side, alt efter hvad man valgte. Derfor vil jeg anbefale, at man læser denne type bog på en e-reader, så man nemt får overblik. Jeg må indrømme, at jeg sprang tilbage til de andre valgmuligheder efter at have gennemlæst teksten til mit første valg – jeg skulle jo nødigt gå glip af en handling, der måske var bedre end mit første valg ;). Uanset hvilke valg du foretager dig gennem handlingen, så ender man med den samme tekst i slutningen. Ved hvert valg møder “du” nye mænd, men jeg synes, det kunne have været mere interessant, hvis man via sine valg, mødte nogle af de samme mænd, men pga. det valg man havde foretaget, ville forholdet til denne mand være anderledes.

Jeg læste denne på bog-form, og det at jeg skulle bladre rundt i bogen for at finde min ønskede handlings-forløb gjorde, at jeg følte, bogen ikke var en glidende roman. Alt i alt er det en underholdende bog, som er hurtig læst, men jeg foretrækker de almindelige romaner indenfor denne genre. Måske havde jeg givet den flere stjerner, hvis jeg havde læst den som e-bog, da det helt sikkert ville hjælpe på læseoplevelsen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter