0 kommentarer

Brødre af blodet 5 – Iliana og Belin af Eva Egeskjold

af d. 8. september 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

978-87-998897-0-9

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Her får man kulminationen af hele serien. Slutningen som man har håbet og ventet på.

Og man skal virkelig have læst hele serien, før man vil få noget ud af denne sidste bog. Men til gengæld er hele serien også det værd.

Her i sidste bog får Bjarke og Laust forklaret den gode konge, hvad de ved om hans datter, møder hans anden datter og hun kommer med dem i kamp.

Bjarkes far er blevet hjernevasket, så han kæmper for den forkerte side, og Bjarke ender derfor med selv at skyde en pil i sin fars ben. Men i det mindste får det hans far til at vågne op og forstå, at det er godt, det der er sket.

Laust og Bjarke får sammen bekæmpet den onde troldmand, og den gode konges to døtre får smidt den onde konge ned til ormene. Og forbandelsen mod de to søstre bliver ophævet, så de nu igen kan leve livet som to kvinder.

Lausts far vågner også op af sin trance og finder ud af, at hans søn har gjort noget godt. Men Laust er kommet til skade under kampen, så hans far tager ham med, så han kan få ham hel igen. Denne heling hjælper den gode troldmand dem også med, for Bjarkes blod kan benyttes, da Bjarke og Laust er blodbrødre.

Det er med andre ord en rigtig positiv slutning. Og alligevel er der faktisk en lille åbning i historien, for der kan nemt skrives videre hvis forfatteren ønsker at lave en fortsættelse engang, så man kunne følge de to drenge på endnu flere eventyr…

En serie til større børn som øver deres læsning. En serie med spænding, god historie, smukke illustrationer og for at bruge et andet udtryk: Den holder!

Så jeg kan kun anbefale, at man læser hele serien, for jeg var personligt rigtig begejstret og underholdt. Giv dem en chance, kan godt garantere at det vil du ikke fortryde!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter