0 kommentarer

Det lille bageri i Brooklyn af Julie Caplin

af d. 8. juli 2021
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

444

Udgivet

2021

ISBN

9788771484472

Originaltitel

The Little Brooklyn Bakery

Udgave

1

 

Sophie føler hun har alt. Et spændende job i London og en fantastisk kæreste. Lige indtil den dag hun finder ud af, at kæresten ikke er så fantastisk endda, og at hele deres årelange forhold har været bygget på et net af løgne. For at komme væk fra det hele takker hun ja til at komme med sit arbejde til New York, hvor hun skal komme med et engelsk perspektiv som madredaktør på et stort blad.

Sophie opdager med det samme, at der er stor forskel på London og New York. Hun bliver dog hurtigt venner med indehaveren Bella af det lille bageri, der ligger under hendes lejlighed i Brooklyn, og de er straks på bølgelænge grundet deres passion for mad og især bagværk.
På Sophies nye job er der spidse albuer og andre faldgrupper, fx Todd, stor-charmørren, der sidder overfor hende på kontoret på bladet. De deler den samme humør og kommer derfor hurtigt på bølgelængde, men er Sophie klar til et forhold til endnu en mand, hun ikke helt føler hun kan stole på? Hun fordyber sig derfor i arbejdet, og giver også Bella en hånd med, når der er travlt i bageriet nedenunder. Bella overtaler Sophie til at hjælpe med at bage en helt speciel bryllupskage, og de finder ud at, at sammen kan de skabe magi med kager.

Kærlighedens magi sniger sig til sidst under huden på Sophie, der opdager nye sider af Todd, efter en weekendtur hos hans forældre. Måske er Todd slet ikke så slem en charmør, som rygtet ellers siger, selvom der er mange piger i kø hos ham. Det viser sig, at Sophie og Todd har flere ting til fælles end de først regnede med. Hos dem begge gemmer sig nemlig flere hemmeligheder som ingen kender til, ud over dem selv.

Bogen er en sød historie om at kende sig selv og se realiteterne i øjnene, når livet kører skævt. Om at forsøge at gemme sig i mængden for så at opdage, at man går glip af livet. Bogen emmer af sommerstemning, lækre kager og kærlighed, så den er lige til at tage med på ferie.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter