0 kommentarer

Den du ikke ser af Mari Jungstedt

af d. 20. august 2014
Info
 
Sideantal

350

Udgivet

2006

ISBN

978-87-7055-828-0, 978-87-7055-084-0

Originaltitel

Den du inte ser

 

Efter en livlig sommerfest der ender lidt uheldigt, bliver Helena Hillerstrøm fundet på stranden – død af adskillige øksehug, derudover har hun sine trusser i munden!
Vi følger i historien en veninde til den myrdede, Emma, der hvirvles ind i mysteriet på flere planer. Hun har været med til den sommerfest aftenen før mordet. Er det en af hendes allernærmeste venner der er morderen? Er hun mon selv i fare?

Flere mord følger på den lille ø, og naturligvis giver det en del uro ikke mindst i pressen. En journalist, Johan Berg, er ansat i Nyhederne og bliver sendt til øen sammen med en kameramand for at dække mordene for mediet.
Han møder i sin efterforskning Emma og amorinerne flagrer mellem de to. Problemet er, at Emma er gift i forvejen og har 2 børn. Har deres kærlighed nogen berettigelse?

Kriminalkommissær Knutas leder efterforskningen og det er ikke nemt at finde hoved og hale på kvindemordene – hænger de sammen og hvordan??
Bogen er skrevet i et letforståelig sprog og er til alle og enhver. Det er et godt eksempel på en femikrimi i den største stil. Den får 3 ud af 5 stjerner af mig..

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter