0 kommentarer

Babylons Stjerne af Barbara Wood

af d. 20. august 2007
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

367

Udgivet

2006

ISBN

87-11-29238-5

Originaltitel

Star of Babylon

Udgave

1.udgave

 

”Babylons stjerne” omhandler de hemmelige Alexandrinere, som siden Alexander den Stores bibliotek blev brændt ned har levet i skjul. Ud over at beskytte bibliotekets tekster, alle med et religiøst tema, har de et endnu større mål, som nogle vil gå langt for at nå – for langt. Kun to kan stoppe dem; den smukke, impulsive Candice med den skønne stemme (hvilket lidt for ofte udpensles!) og den selvkontrollerende Gleen – To modsætninger. Og som man siger: Modsætninger tiltrækkes; (igen noget, der gentages lidt for tit).
Det er Gleens far der bringer dem sammen. Efter et “uheld” på en trappe ender han på hospitalet, hvor den eneste, han spørger efter, er Candice. Han har brug for hendes hjælp, og pludselig er både hun selv og Gleen fanget i et livsfarligt kapløb mod tiden og en farlig modstander.

I modsætning til Barbara Woods andre bøger blev jeg skuffet over denne. Det er som om hun forsøger at gøre Dan Browns succesroman Da Vinci mysteriet efter, men på en eller anden måde lykkes det ikke plottet at fange mig. Det er næsten lidt for langt ude, og spændingselementet formår Wood ikke at bringe ind.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter