0 kommentarer

At elske eller ikke elske af Benny Andersen

af d. 21. marts 2015
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

78

Udgivet

2014

ISBN

978-87-02-16566-1

 

Benny Andersen er blevet femogfirs år og har i den anledning udgivet “At elske eller ikke at elske” – en skønherlig og vidunderlig lille sag på otteogfirs sider. Det er en bog med både nye og gamle digte – altså før udgivet digte og ikke før udgivet digte. Den er en dejlig samling af nogen af Benny Andersens bedste digte, i hvad fald hvis du spørger mig.

At digtsamlingen har fået titlen ” At elske eller ikke at elske” kan vist ikke være helt tilfældigt, da man ikke er i tvivl om, at hos Benny Andersen rimer smerte på hjerte, og det, at elske eller ikke at elsker kan både være fint og komme fra hjertet men kærligheden kan også være fuld at smerte og gøre så ufattelig ondt.

Benny Andersen skriver så smukt og fint om kærligheden, og om hvad det gør ved os. Benny Andersen skriver på en måde så vi alle forstår hvad det vil sige, at elske eller ikke at elske og hvad det kan gøre ved en. Hvad kærlighed betyder for dig og dit liv. Livet er jo smuk i sig men endnu smukkere når det er fuldt med kærlighed.

Benny Andersen er efter mit hoved en af de bedste digter vi har i Danmark når det kommer til at skrive om kærlighed. Denne lille fine sag er klart værd og læse, da den rørte mig rigtigt meget og gav en del stof til eftertanke, hvilket for mig er vigtigt når jeg læser digte.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter