0 kommentarer

Zack af Mons Kallentoft og Markus Lutteman

af d. 10. oktober 2014
Info
 
Sideantal

360

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-1521-8

Originaltitel

Zack

 

Zack er den første bog i rækken af Kalkentoft og Luttemans Herkulesserie, frit baseret på den græske myte om Herkules’ tolv arbejder. Mons Kallentoft, er forfatter med over 2,5 millioner solgte bøger verden over og Markus Lutteman er journalist og forfatter med en række stærke nonfictiontitler i bagagen.

Zack Herry er en atypisk kriminalinspektør, der trods sin noget dunkle og blakkede fortid har gjort lidt af en komet karriere, kun 27 år er han en meget udfarende del af “enheden” en specialstyrke som sættes ind over for store og grove forbrydelser. Måske også lidt for udfarende da han samtidig føre en skygge tilværelse samlet kunne komme til at koste ham jobbet.

I dette første bind bliver fire burmesiske massagepiger fundet skudt og lemlæstet og eneste mulige spor bliver stærkt mishandlet smidt af foran Söder Sygehus. Politiet famler i blinde, er dette starten på et bandeopgør eller handler det om kvindehad og racisme, sporene ender blindt. Men hvad det end er der ligger bag må politiet handle hurtigt for drabene stopper ikke her…..

Zack er en hård pumpet krimi i et hæsblæsende og voldeligt tempo som ikke lader noget tilbage, ind i mellem lidt for meget smart ass efter min smag. Men plottet er i orden så jeg hang på hele vejen,hvilket jeg ikke har fortrudt…og jeg er helt sikkert frisk på næste bind i serien.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter