0 kommentarer

Tobias og dødsboet af Lasse Bo Andersen

af d. 3. maj 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

9788799415458

Udgave

1 udgave

 

Lasse Bo Andersen (1964) er tegner og forfatter og har skrevet en del rigtig gode krimier til børn. Sidste skud på stammen er “Tobias og dødsboet” en gyser skrevet til de 8 – 11 årige, lixtallet ligger på 19 hvorfor de både kan læse af de unge selv, eller man kan have en fin u-hygge stund sammen med højtlæsning.
Det er en meget fængslede bog, som hurtigt får pulsen op. Tobias mor har købt et billigt dødsbo langt ude på landet, det trænger til lidt istandsættelse, men det skal hun og Tobias nok få ordnet, så de kan få det rigtigt hyggeligt i en ny tilværelse uden Tobias far. Men hyggen varer ikke længe for Tobias vedkommende, allerede ved ankomsten møder han en meget mærkelig mand som skræmmer livet af ham. Det bliver ikke bedre af, at hans mor ikke kan finde manden og mener Tobias fantaserer.
Men der går ikke lang tid før Tobias igen møder mærkelige mennesker, og denne gang udvikler det sig så både han og hans mor bliver hvirvlet ind i en uhyggelig familiefejde.
Jeg skal ikke røbe mere, men jeg kan varmt anbefale “Tobias og dødsboet”, Lasse Bo Andersen har endnu engang leveret glimrende underholdning.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter