0 kommentarer

Tidsrum 4D digte af Nemo V. Hensing

af d. 10. november 2016
Info
 
Sideantal

87

Udgivet

2016

ISBN

978-87-90264-59-8

 

Digte. Det giver jo næsten sig selv både i titlen, og når man ser bogen. Men så stopper det ligesom også der. For dette er ikke de typiske digte, man lige støder på.

Denne bog er fyldt med digte, som så vidt jeg kan lure omhandler livet og tilværelsens mange facetter. På godt og ondt. Gennem opture og gennem nedture. Gennem fødsel og død. Og alligevel er jeg helt ærligt ikke sikker på, jeg har forstået digtene eller budskaberne i samme.

Det er nogle tunge digte, som virker melankolske og uden det store håb for fremtiden. Det er digte som hænger sammen i den forstand, at de virker som om de alle vil fortælle samme historie, nemlig at livet er hårdt og barskt.

Og så sidder jeg desværre stadig tilbage med en følelse af ligegyldighed. For jeg er ikke der, hvor jeg føler livet er så trist igen og at livet kun skal overstås, som jeg lidt får en fornemmelse af, at forfatteren siger igennem de ord, han har nedfældet.

Jeg var meget i tvivl, mens jeg læste digtene, om det var mig, der slet ikke fattede noget som helst og måske var gået til digtene med en lidt naiv tilgang. Men jeg må erkende efter at have tænkt det hele lidt igennem, at det simpelthen er fordi denne bog ikke tiltaler mig. Den rammer mig ikke. Jeg bliver ikke rørt eller fyldt med tanker. Jeg bliver som tidligere nævnt bare ligeglad.

Det er med garanti ikke digtene, der fejler noget, for der er ingen tvivl om, at forfatteren har noget på hjertet. Jeg er bare den forkerte i forhold til, hvem bogen henvender sig til. Og hvis jeg var et andet sted i livet, tror jeg faktisk, jeg ville sætte stor pris på en del af disse digte. Det gør jeg desværre bare ikke lige nu!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter