0 kommentarer

The Gardella Vampire Chronicles 3: The Bleeding Dusk af Colleen Gleason

af d. 18. maj 2009
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

353

Udgivet

2008

ISBN

978-0-7490-0726-3

 

Victoria fortsætter med at jage vampyrer i Roms gader, noget hun har været i gang med i 6 måneder nu. Hun sørger over tabet af sin tante og undrer sig over den koldblodige side Max viste sig at indeholde, samtidig med at hun fortæres af længsel efter at se Sebastian igen. Victoria er, grundet sin tantes død, blevet den nye Illa Gardella. Noget som åbenbart ikke betyder særlig meget for karakterudviklingen af Victoria, for hun længes, fortæres og hungrer efter de meste banale ting.

Hvis jeg lyder som en ugebladsromance er det ikke meget galt, for det var lidt det niveau jeg mødte i 3. bind af Gardella-serien. Jeg sad og læste den med undren over at Victoria som ung kvinde, enke, og vampyrjæger, ikke virker til at have andet i hovedet end sine egne impulser. Vi snakker hævn og lyst, hvor jeg havde forventet, well, i hvert fald andet og mere end den omgang. Måske omslaget burde have advaret mig?

Jeg blev rådet til at stoppe med serien, når jeg havde læst dette bind. Min veninde var selv blevet svært skuffet efter at have læst videre og hvis niveauet fortsætter sin vej nedad, så har jeg heller ikke lyst.
Jeg kan heller ikke lade være med at abstrahere fra titlerne indtil videre, som har været intetsigende i henhold til historien og nu mere er et irritationsmoment end en kuriositet.

Sproget er fint, historien er so-so og hovedpersonen er dybt åndssvag – jeg leder nu efter en anden serie.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter