0 kommentarer

The Gardella Vampire Chronicles 2: Rises the Night af Colleen Gleason

af d. 18. maj 2009
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

352

Udgivet

2007

ISBN

978-0-451-22146-9

 

Victoria har været i sorg det sidste år. Hun har båret den sorte farve, distanceret sig fra alle andre og hun er ikke meget for at aflægge hverken den officielle sørgedragt eller den private sorg som tynger hende ned. Hun træner stadig og uddanner sig videre som Venator, men det er først nu hun ifører sig sin Vis Bullae igen og aktivt opsøger gaderne på jagt efter vampyrer.

I forbindelse med at hun kommer ud af sorgens tøj, melder hun sig også ind i selskabslivet igen med alle de små visitter det medbringer, og i den forbindelse tager hun ud til en venindes hjem for et par afteners morskab. Tiden bliver dog mindre morsom end hun havde forventet, for et par vampyrer dukker og hun møder Sebastian Vioget igen derude medbringende forfatteren af en kendt og akkurat vampyrhistorie. Snart er hun indblandet i endnu en større redelighed og denne gang er det meget svært at skelne de gode fra de mindre gode. Især når hun tvinges til at samarbejde med begge parter.

Bogen er ikke udkommet på dansk, og den har noget af et underlødig omslag endnu engang, men den er let at læse på engelsk, også på trods af den Austen’ske måde karaktererne har at snakke på. Plottet fungerer mindre godt end første bind i serien, men den trak mig nu alligevel med ned i dybet og var svær at slippe.

Jeg er ikke så glad for selve hovedpersonens udvikling. Det positive er at hun er relativt sympatisk og jeg generelt godt kan lide hende, men rent karakterudvikling går ikke særlig hurtigt, og nogle af hendes træk i forbindelse med plottet er downright stupide.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter