0 kommentarer

Albatros af Erik Sandgreen

af d. 31. marts 2015
Info
 
Sideantal

264

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93308-00-8

 

Morten er blevet skilt, flyttet i ny lejlighed uden møbler, møder sine børn ude i byen da han ikke vil byde dem, at se hvordan han bor. Og så er han for øvrigt blevet fyret fra sit arbejde, dog med en hel god godtgørelse. Nu er problemet bare at han ikke ved hvad han vil med sit liv. En aften går det op for at han burde tage til Filippinerne for at undersøge og afhjælpe børneprostitution. Morten har været på Filippinerne mange gange for at dykke og har flere venner dernede, som han håber på vil hjælpe ham. Det bliver en farlig mission for Morten og vil det lykkedes ham at finde bagmanden, ham som de alle kalder EDDERKOPPEN, men som ingen ved hvem er?
Bum-bum, umiddelbart en spænding og gang-i-den fortælling, hvilket jeg også synes da jeg blev præsteret for den. Men jeg må indrømme, at der var for meget som irriterede mig ved den, og som fik mig til, at se bort fra at det eventuelt godt kunne være en god fortælling. Desværre manglede der nogle ord her og der, og det er bare ikke okay i min optik, hvis jeg skal have en god læseoplevelse.

Til tider i bogen tegnede det til at blive godt og jeg blev fanget af den, men øv-øv, det varede sjældent mere end et par sider. Og det er altså med til at give mig en dårlig læseoplevelse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter